Burendag een dag voor ontmoeting

21-09-2021 - 21-09-2021

Op 25 september is het Nationale Burendag. Van oorsprong een dag waarop buren met elkaar in contact worden gebracht, door middel van bijvoorbeeld een BBQ, een samenwerkingsproject of een goede kop koffie. Zo ontstaan sociale initiatieven en worden contacten en verbindingen tussen groepen mensen bevorderd.
 
Een mooie dag om buren met elkaar in contact te brengen in Sportcomplex Aquapelle. Deze locatie is namelijk bij uitstek geschikt voor ontmoeting. Het ligt immers midden in Capelle a/d IJssel, in het centrum. Het heeft een toffe horecagelegenheid èn sport verbindt natuurlijk. 
 
We nodigen je hierbij dus uit voor een mooie rondleiding. Een 'kijkje in de keuken' van ons mooie, grote sportcomplex met leuke technische snufjes. Na de rondleiding zorgen we voor een lekkere kopje koffie of thee met wat lekkers, zodat je nog even kan napraten met ons en met andere buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. 
 
De rondleiding vindt plaats op dinsdag 21 september overdag (dus niet op de 25e!!).
Via deze link is er de mogelijkheid om een plek voor een rondleiding te boeken en je in te schrijven.
Klik op het pijltje en kies 'Burendag'. Volg vervolgens de stappen.
 
Uiteraard wordt er rekening gehouden met de corona-regels, maar natuurlijk is iedere bezoeker daar medeverantwoordelijk voor. De groepen bestaan uit max 20 personen en vol=vol!  

Later zullen we vaker een rondleiding, kennismaking organiseren. Hou onze site in de gaten voor nieuws hierover.