Bewegen op maat

ZWEMMEN MET BEPERKING

Ook als je minder goed ter been bent of rolstoelgebonden bent, kun je het gebouw op gepaste wijze binnen komen. Op de begane grond, links van de grote toegangstrap, is ook een toegangsdeur. Hier kun je aanbellen en wordt er voor je open gedaan. Je kunt daar de lift nemen naar de eerste etage. In het zwembad is een tillift en een luie trap aanwezig om het water in te komen.
 
Naast de reguliere activiteiten hebben wij ook het voornemen om activiteiten aan te gaan bieden welke specifiek gericht zijn op mensen met een beperking. Bij ontwikkelingen berichten we hierover op de website. Als je wensen of ideeën hebt dan horen wij het graag! Mail naar  zwemmen@sportiefcapelle.nl  
 
 
 

WARM WATER ZWEMMEN

Vind jij het water snel te koud?
Of is het om gezondheidsredenen goed om te bewegen in warm water?
Kom dan lekker zwemmen op onze warm water momenten!
Voor iedereen is er wel een plekje in Aquapelle.
Zwem jij gezellig mee?
 

Algemene informatie

Wil jij om gezondheidsredenen liever niet in het koude water, dan kan je vanaf nu op bepaalde momenten in de week ook in het doelgroepenbad terecht. Het water is hier 31 graden en je zal het niet zo snel koud krijgen.
 
Je kan banenzwemmen, waar je zelfstandig aan je conditie werkt of je kan gewoon lekker ontspannen in het water. Tijdens het warm water zwemmen bepaal je zelf je begin- en eindtijd. Ook het aantal banen of je zwemtempo kies je zelf. Misschien wil je wel alleen drijven en tot rust komen? Of misschien doe je wel liever die oefeningen die je van de dokter of fysiotherapeut hebt meegekregen. Het kan allemaal!
 
Dit is geen begeleidende activiteit. Je zwemt zelfstandig. Er is wel een toezichthouder aanwezig, die kan helpen bij het in en uit het water gaan indien nodig.
 

Tijden warm water zwemmen 

Dinsdag 12.00 – 13.00 uur 
Vrijdag 12.00 – 13.00 uur
Zondag 09.30 – 10.30 uur
Zondag 10.30 – 11.30 uur
 

Tarieven

Los bad   4,50 (1 malig)
12 badenkaart  45,00 (1 jaar geldig)
25 badenkaart  90,00 (1 jaar geldig)
1 malige paskosten   6,00
 

Reserveer je zwemmoment

Als je wil komen zwemmen in warm water, reserveer dan wel je zwemmoment van tevoren. Dit in verband met de huidige coronaregels. Let op, je reserveert specifiek voor het doelgroepenbad. In het wedstrijdbad zwemmen ook mensen. Deze mensen hebben specifiek voor het banenzwemmen gereserveerd. Het is niet mogelijk om van bad te wisselen. 
 
 

Warm water zwemmen na zomer

 
Zin om weer lekker te komen zwemmen in het warme water van het doelgroepenbad na de zomervakantie? Dat kan! Deze zwemmomenten zijn namelijk weer open gezet in het reserveringssysteem.

Na een jaar ontdekken en ervaren hebben we n.a.v. de boekingen wel een paar kleine aanpassingen gedaan. Het warm water zwemmen wordt nu op dinsdag aangeboden in plaats van maandag.

Je kan in het warme water zwemmen, waar je zelfstandig aan je conditie werkt of je kan gewoon lekker ontspannen in het water. Jij bepaalt! Voor iedereen is er een plekje in Aquapelle.