onze 'natte' activiteiten

Programmering zwembad

Klik op bovenstaande 'groepen'. Onder iedere groep vind je het actuele zwemaanbod met toelichting, ook de tarieven.
 

Reserveren

 

FAQ

 

Meer dan je denkt 

Naast de activiteiten onder bovenstaande buttons, kun je veel meer in de zwembaden van Sportcomplex Aquapelle. Zo neemt de Brandweer geregeld een duik. Ze oefenen hier voor de praktijk, bijvoorbeeld als je met auto en al te water bent geraakt. Maar wàt fijn als zij dan weten wat ze moeten doen.
 
Ook voor een kinderfeestje kun je bij ons terecht. Wil je hierover meer informatie? Dan kan je hier verder lezen
 
Ook basisscholen hebben het zwembad gevonden. Zij houden hier een variant op gymles, 'natte schoolgym'

Sport en Fun en natte gym

Onze 'befaamde' Sport- en Fundorpen in de schoolvakanties vinden sinds 2020 plaats in Sportcomplex Aquapelle. Met de komst van het zwembad is er ook een uitbreiding gekomen, namelijk Sport en Fun Aqua. Lekker spelen en klimmen op toestellen in het water. Kijk altijd in onze 'Agenda' voor de nieuwe data van Sport-en Fundorpen. 
 

Zwemmen met een beperking

Ook als je minder goed ter been of rolstoelgebonden bent, kun je zwemmen in Sportcomplex Aquapelle. Kijk bij de groepen hierboven of lees hier meer
 

Activiteiten op het droge

Ben je benieuwd naar leuke 'droge beweegactiviteiten' van Sportief Capelle? Kijk dan eens hier.
 

Vragen?

Wil je gebruik gaan maken van de sporthal of het zwembad of heb je vragen over het sportcomplex? Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Voor zwemmen en zwemlessen kan dat via zwemmen@sportiefcapelle.nl. Voor verhuur van een sportaccommodatie via verhuur@sportiefcapelle.nl. En voor andere vragen via info@sportiefcapelle.nl.