Eigen activiteiten

Sport- en beweegactiviteiten voor iedereen

Natuurlijk gebruiken we bij Sportief Capelle, als beheerder en exploitant van sportcomplex Aquapelle, graag onze eigen accommodatie om sport- en beweegactiviteiten te organiseren. Want wat een fantastische sporthal hebben we in het centrum van Capelle aan den IJssel! En voor iedereen in 'onze' stad goed bereikbaar.
 

Sport en Fun (Aqua)

Iedere schoolvakantie bijvoorbeeld organiseren we vanuit Sportief Capelle het Sport en Fundorp, een super leuk vakantie-speelparadijs voor jeugd tot en met 12 jaar. Inmiddels is het traditie en kunnen wij met trots zeggen dat we dé vakantieactiviteit van Capelle aan den IJssel organiseren! Ook BSO's maken er gretig gebruik van. Natuurlijk plonsen de kinderen ook graag in het zwembad van Aquapelle, daarom hebben wij het Sport & Fundorp uitgebreid met Aquafun. Een stormbaan in het water, matten, ballen. Zwemmen op een fun manier! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen hier een geweldige tijd beleven. Een zwemdiploma is wel verplicht. Sport en Fun Aqua is zonder begeleiding van de ouder. Meer info over het Sport en Fundorp vind je hier.
 

Bewegen voor 60+ers

Ook met ouderen zijn we regelmatig in de sporthal te vinden, bijvoorbeeld voor de spierkrachtchallenge en onderdelen van het programma 'Sportieve Jaargetijden'. Ben je 60+ en wil je eens weten wat we voor je kunnen doen? 
 

Jongeren en volwassenen

Achter de schermen zijn we bezig om een zaalvoetbalcompetitie op te zetten. Hiervoor leent de sporthal van Aquapelle zich uitstekend.
 
Wil je weten wat we allemaal nog meer doen?