Schoolgym

Onderwijs in sporthal

De sporthal van Sportcomplex Aquapelle wordt net als de andere binnen- en buitensportaccommodaties in Capelle aan den IJssel geexploiteerd, beheerd en onderhouden door Sportief Capelle. Evenals deze andere sportaccommodaties is de sporthal van Aquapelle ook te gebruiken voor het onderwijs. Voor de sporthal Aquapelle geldt momenteel dat het Primair Onderwijs gebruik maakt van een zaaldeel en het Voortgezet Onderwijs hier haar gymlessen houdt. Maar ook BSO's en andere schoolprojecten en -activiteiten maken gebruik van onze accommodaties en kunnen dus ook in de sporthal Aquapelle terecht. 
 

Wil jij ook sporten in Aquapelle?

Wil je ook sporten met je school, klas of opvang in sporthal Aquapelle? Neem dan gerust even contact met ons op via verhuur@sportiefcapelle.nl. Voor andere vragen kun je terecht via info@sportiefcapelle.nl.  

Smartwall

We hebben een nieuw, tof spelelement in sporthal Aquapelle, een smartwall. De smartwall is een nieuwe innovatieve en interactieve spelmuur gebaseerd op het 'Bewegend Leren' concept. Op de inactieve beeldmuurworden animaties geprojecteerd waarbij contact met de muur wordt omgezet in scores of verandering van opdracht. 
De nieuwe interactieve SmartWall is zeer geschikt voor het primair en secundair onderwijs. Leerstof, zoals taal en rekenen, wordt aangereikt in een interactieve leeromgeving. De spelletjes bestaan uit meerdere levels waarbij de snelheid en moeilijkheidsgraad kunnen worden aangepast. 
De SmartWall maakt ruimtes interactief, boeiend en spannend.