Verenigingssport

Vereniging en sportaanbieders

De sporthal van Sportcomplex Aquapelle leent zich uitstekend voor allerlei sporten en beweegactiviteiten. Door middel van 3 vouwwanden kan de hal worden opgedeeld in 4 zaaldelen en het beschikt over allemaal nieuwe materialen. 
 
Ben je een sportvereniging en wil je bij ons in de sporthal terecht? Of wil je als kleinere sportaanbieder weten wat er allemaal kan in de sporthal? Of beweeg je graag met een groep en wil je dit wel eens in een sportaccommodatie doen? Neem dan gerust contact op met de afdeling Verhuur via verhuur@sportiefcapelle.nl of 010-2588787. We kunnen dan samen kijken wat de mogelijkheden voor je zijn. 

12 velden

Een grote sportvereniging die gebruik maakt van de sporthal Aquapelle is Badmintonclub Schollevaar. BCS speelde vroeger in de wijk Schollevaar, vandaar de S in de clubnaam. Sinds 2020 is de vereniging 'verhuisd' naar Sportcomplex Aquapelle in de wijk Middelwatering. Gezelligheid en sportiviteit gaan al sinds 1984 hand in hand bij deze vereniging. 
 
De sporthal is door de lijnen en andere voorzieningen uitstekend geschikt voor de badmintonsport, met maar liefst 12 badmintonbanen.
Wil je meer informatie over badminton bij BCS in Aquapelle? Lees dan hier verder.